Over ons

Ijssalon Bastani bestaat sinds 1988 in het hartje centrum van Eindhoven en is met recht een “begrip”te noemen in Eindhoven en omstreken.

In 1998 hebben wij, Wilbert en Elke Palm, de zaak overgenomen en bereiden wij met veel passie en plezier het altijd vers ambachtelijk Italiaans ijs. Vanuit de patisserie was het voor Wilbert een mooie overstap naar de ijswereld en in 2007 heeft Wilbert de titel SVH meester ijsbereider op zijn naam kunnen zetten, dat is de hoogste graad van vakbekwaamheid in de ijswereld.

We werken samen met een club van 25 enthousiaste vriendelijke jongens en meisjes die ook voor u met veel plezier een mooie ijscoupe maken, een heerlijk kopje aangeklede koffie/thee zetten of een lekker handijsje scheppen.

We verkopen niet alleen handijs en coupes, maar ook verschillende soorten ijstaarten, ijsbuffetten en niet te vergeten onze heerlijke Brabantse worstenbroodjes.

Met onze grote variëteit van maar liefst 39 smaken in de ijsvitrine , dagen wij u uit eens bij ons binnen te lopen en deze ervaring met ons te delen.

Wilbert & Elke Palm