Maak kennis met ons personeel!

Femme van der Weiden

Hallo ik ben Femme van de Weiden en ik werk nu al ongeveer 2.5 jaar bij Bastani. Het leukste werk, gezelligste collega's en het lekkerste ijs van Eindhoven! Ik vind het super leuk om klanten blij te maken met een lekker ijsje op een super warme dag of op een iets frissere dag met een lekker kopje koffie en een lekker gebakje erbij. Het lekkerste ijsje om hier te eten vind ik altijd heel erg moeilijk om te kiezen maar als ik er dan toch eentje moet kiezen ga ik wel voor een horentje met yoghurt mango en disco dip om niet te vergeten!

Simone Schuurman

Hallo mijn naam is Simone Schuurman en dit is mijn eerste jaar bij ijssalon Bastani. Ik vind het werken bij deze ijsslon erg gezellig en leuk. Mijn favoriete smaken zijn dan ook yoghurt amarena en de kinder bueno. Echte aanradertjes!

Bregje Smits

hallo mijn naam is Bregje Smits. Ik werk al een lange tijd met veel plezier bij ijssalon Bastani! Wat ik leuk vind aan het werk is dat klanten echt blij worden van lekker ijs. Mijn favoriete smaak is eigenlijk alles waar caramel in zit. Het liefste dan nog met extra caramel saus. Voor een lekker ijsje ben je hier aan het juiste adres.

Britt van Kemenade

Hallo mijn naam is Britt van Kemenade en werk al voor het zesde jaar met veel plezier bij Bastani. Vooral de gezellig sfeer maakt dat ik hier graag ben en natuurlijk ben ik dol op ons ijs. Overal proef ik de straciatella, want dat is mijn favoriet. Maar, hier verkopen we dan toch echt de allerlekkerste.

Marloes van Kemenade

Hallo ik ben Marloes van Kemenade. Al ruim 8 jaar werk ik met veel pleizer bij ijssalon Bastani. Door de fijne locatie in de stad en de leuke collega’s op de werkvloer is het hier altijd gezellig. Het contact met de klanten maakt het voor mij extra leuk. Ik maak graag een praatje met de mensen en vind het leuk om te zien als er genoten wordt van al het lekkere ijs, gebak en kopjes koffie.

Sanne van leeuwen

Hallo ik ben Sanne van Leeuwen. Ik werk nu al 2.5 jaar met plezier bij ijssalon Bastani. Ik vind het leuk om met klanten een praatje te maken en ze vrolijk de deur uit te zien lopen met een lekker ijsje. Verder vind ik het ook altijd super leuk om te werken met mijn lieve collega’s. Eigenlijk zijn alle ijsjes lekker maar als ik dan moet kiezen ga ik voor de watermeloen.

Fenne Zijlstra

Hallo mijn naam is Fenne Zijlstra. Ik werk nu net een jaartje bij Bastani, maar door mijn leuke collega’s voel ik me hier al helemaal thuis. Dat komt vooral door de fijne werksfeer en het super lekkere ijs. Dat ik hier werk, maakt het bekende keuze dilemma echter niet makkelijker. Maar als ik dan toch echt moet kiezen, dan doe mijn maar cookies!

Carolien Dieben

Hallo ik ben Carolien Dieben. Ik werk nu al anderhalf jaar met plezier bij Bastani. De informele sfeer en gezellgiheid met collega’s maken dit een fijne werkplek. Ik vind het leuk dat wij een ruime keuze hebben in smaken en dat de smaken regelmatig variëren. Mijn lievelingssmaak is en blijft yoghurt amarena.

Annebel Smits

Hallo allemaal ik ben Annebel Smits. IK werk nu bijna een half jaar bij Bastani en met veel plezier. De sfeer is goed en ik kan het goed vinden met de mensen hier. Mijn lievelingssmaken zijn Cookies, kinder bueno en bignolata.

Stijn Slotboom

Hallo ik ben Stijn Slotboom. Ik werk net een half jaartje bij Bastani. Het is letterlijk en figuurlijk een coole baan. Ik vind het altijd leuk als kinderen al met hun handen omhoog staan als ik ze hun ijsje aan wil geven. Een lekker ijsje tovert altijd een lach op het gezicht van mensen en bij mij is dat niet anders. Vooral van de smaken Kaneel en Yoghurt kan ik echt genieten.

Britt Legeland

Hallo ik ben Britt Legeland, IK ben ijsmeisje 2.0 en heb ik nu al 3 dolle jaartjes bij Bastani opzitten. De ijsssmaken after-eight & Watermeloen, m’n leuke collega’s en de klanten maken mijn avonden bij Bastani compleet! Ohja en de zelf gemaakte ijsstaarten laten me al jaren lang extra jarig voelen.